PSG släpper Serge Aurier – värvas av Arsenal?

PSG släpper Serge Aurier - värvas av Arsenal

Grönt ljus för Arsenal – kan värva Serge Aurier

Paris Saint-Germain vill släppa skandalomsusade Serge Aurier. Nu kan ytterbacken vara på väg till Arsenal.

Det var under förra helgen som Paris Saint-Germain-spelaren Serge Aurier förolämpade sina lagkamrater Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani, Gregory van der Wiel m.fl. och tränare Laurent Blanc på det sociala medlet Periscope. Straffet blev böter och reservlagsspel för ivorianen, som anslöt sig till Ligue 1-mästarna inför säsongen. Men nu kan han straffas ytterligare – enligt L’Equipe vill klubbens ledning släppa honom helt och hållet.

Arsenal ute efter Serge Aurier

Tidningen skriver att PSG kan släppa honom redan efter en säsong för 15-20 miljoner euro, motsvarande 140 till 187 miljoner kronor. 23-åringen skrev kontrakt med den franska storklubben fram till 2019, men kommer att få lämna tidigare än väntat. Hans nästa klubbadress ser ut att bli Arsenal, som tidigare har jagat spelaren. Blanc och hans kollegor ska ha gett ”Gunners” grönt ljus att inleda förhandlingar med Aurier, som alltså ser ut att spela på Emirates Stadium inom en snar framtid.

Bad om ursäkt efter sina uttalanden

Det var en ångerfull Serge Aurier som mötte pressen efter sina uttalanden, där han passade på att be om ursäkt. Men dessa verkade inte vara till någon hjälp i hopp om att få stanna kvar i klubben.

– Jag har gjort ett stort misstag. Jag är här för att be om ursäkt till min tränare, mina lagkamrater, till klubben och till fansen. Jag accepterar den bestraffning jag får. Jag är beredd att ta alla konsekvenser, sa han via PSG TV.

– Jag ber om ursäkt speciellt till tränaren. Jag kan bara tacka honom för allt han har gjort för mig sedan jag kom till Paris. Han ville ha mig här och jag gick till klubben. Han ville ha mig, jag kom hit och det har gått riktigt bra. Så jag är skyldig honom mycket och därför ber jag verkligen om ursäkt för allt jag sa. Jag ångrar det djupt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365