Manchester-klubbarna i dragkamp om Paul Pogba

Manchester-klubbarna i dragkamp om Paul Pogba

Man City och Man United jagar Paul Pogba

Paul Pogba är en hett eftertraktad man. Nu kan det bli en rejäl dragkamp mellan Manchester City och Manchester United om fransmannens underskrift.

Juventus mittfältsstjärna Paul Pogba har trots sina 22 år redan hunnit göra över hundra matcher för den italienska storklubben. Han jagas nu av en rad europeiska jättar, däribland Real MadridBarcelona och Paris Saint-Germain. Men en flytt till Premier League verkar mest sannolik för den franske landslagsmannen, där rivalerna Manchester City och Manchester United båda är ute efter spelarens signatur.

Pep Guardiola mot José Mourinho?

Det är sedan tidigare känt att Pep Guardiola tar över Manchester City och att José Mourinho tvingats lämna Chelsea efter en misslyckad höstsäsong. Portugisen förväntas ta över Manchester United i sommar, men än är ingenting bekräftat. De båda två sägs vara stora fan av Pogbas kvalitéer, och kommer därför att erbjuda saftiga summor för att locka över honom till Etihad Stadium respektive Old Trafford. Om det är tränarfrågan som kommer att avgöra spelarens klubbval så verkar det däremot redan bestämt.

– Guardiola har stor erfarenhet och en enorm fotbollsfilosofi. Han är en tränare som influerar truppen och alla spelare respekterar honom. Man kan bara beundra och försöka lära sig något av honom, säger mittfältaren till Sky Sport Deutschland och fortsätter:

– Han är en ikon inom fotbollen och jag har hört att han lyckas förbättra alla spelare som han förfogar över. Jag är en Juventus-spelare nu, men uppenbarligen kan möjligheten att arbeta med honom uppstå i framtiden.

Paul Pogba har kontrakt med Juventus fram till 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365