Pastores agent öppnar för spel i La Liga

I deklarationer till TMW menar spelarens agent J Marcelo Simonian att det finns en chans att han lämnar PSG för spel i Spanien och i Real Madrid.

Det känns som om Javier Pastores framtid har diskuterats i en evighet och att det aldrig kommer att ta slut. Sent igårkväll pratade spelarens agent om framtiden och en möjlig flytt från PSG till Real Madrid. En flytt som skulle innebära att Pastore återförenas med sin gamla tränare Carlo Ancelotti. De båda kom till klubben inför säsongen 2011/2012 där italienaren senare valde att flytta till den spanska huvudstaden inför förra säsongen.

Pastores agent öppnade dörren för en flytt till Madrid under tisdagskvällen men samtidigt uteslöt han inte att spelaren kan komma att förlänga med PSG.

– ”En framtid i Real Madrid? För tillfället är han fokuserad på PSG. Han tänker endast på att göra spela bra och att hans lag vinner.. Ifall han gillar Real Madrid?, Jag vet inte men de har en väldigt bra tränare (Carlo Ancelotti) som är en gentleman” säger Simonian.

Angående en förlängning lät det dock inte lika positivt.

– ”Jag vet inte, det får ni fråga Nasser Al-Khelaïfi…”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply