bet365

Uppgifter: Neymar vill tillbaka till Barcelona – ringt fem gånger

Uppgifter: Neymar vill tillbaka till Barcelona - ringt fem gånger

Neymar vill återvända till Barcelona

Brassen som tidigare spenderat fyra säsonger på Camp Nou vill återvända efter ett och ett halv år i franska Ligue 1.

Sommaren 2017 blev Neymar världens dyraste fotbollsspelare då kan lämnade FC Barcelona för en flytt till Paris Saint-Germain. Prislappen landade på 222 miljoner euro som även var spelarens utköpsklausul. Det har dock inte riktigt gått som brassen hoppats på i den franska huvudstadsklubben och vid flera tillfällen har det pratats om att Neymar vill återvända till Spanien där både Real Madrid och Barcelona är intresserade. Det är framför allt Barcelona som sägs vara aktuellt för brassen och nu kommer nya uppgifter om en eventuell övergång.

Det är den spanska tidningen El Mundo som rapporterar att Neymar vid flertalet ringt till Barcelona och bett klubben köpa tillbaka honom. Samtalet ska ha gått till Pepe Costa som är länken mellan spelarna och klubben och totalt ska det ha handlat om fem tillfällen då Neymar hört av sig för att be om en flytt till nordöstra Spanien.

Samtidigt kan Coutinho lämna Los Cúles antingen i vinter eller sommaren 2019 då han inte lyckats ta en plats i laget. Det skulle skapa båda plats och en bra ekonomi för att hämta tillbaka Neymar.

Neymar har kontrakt med PSG till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: LISTA: Åtta saker du kan köpa med Neymars transfersumma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365