Lyon accepterar bud på Clinton Njie

bet365

Tottenham nära värvning av anfallaren

Lyons anfallstalang Clinton Njie har jagats av flera Premier League-klubbar under sommarens transferfönster. Nu verkar en flytt till Spurs ytterst nära, enligt uppgifter ska den franska storklubben ha accepterat deras bud.

Tottenham Hotspur jagar förstärkning i truppen. En ung och lovande talang har man hittat i Kameruns landslagsman Clinton Njie, 21, som för närvarande tillhör Lyon. I helgen bekräftade London-klubbens tränare Mauricio Pochettino att man är i samtal med en spelare, och att man hoppas på att slutföra en övergång inom de närmsta dagarna.

– Det är ännu hemligt vem det är, men jag hoppas att affären kan bli klar snart. Det är tydligt att vi behöver fler spelare, sa han enligt SkySports.

”Budet är accepterat”

Tidigare har både Arsenal och Newcastle varit ute efter Njie. Men nu skriver L’Equipe att Tottenham lagt ett bud på omkring 170 miljoner kronor för spelarens tjänster – som Lyon ska ha accepterat. Enligt uppgiften kommer han att resa till den engelska huvudstaden i veckan för att genomgå läkarundersökning och för att förhandla kring det personliga kontraktet.

21-åringen, som med sin snabbhet och mångsidighet kan spela både som yttermittfältare och anfallare, spås en lysande framtid och hoppas kunna utvecklas i Spurs på samma sätt som världsstjärnorna Luka Modrić och Gareth Bale gjort för att nämna några.

Under förra säsongen stod Njie för sju mål på 30 matcher när man placerade sig på en andraplats i Ligue 1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply