Torino uppges utmana om Chicharito

Torino utmanar Premier League-duon

Tidigare i somras stod det klart att Matteo Darmian från Torino ansluter sig till Manchester United. Nu kan en spelare komma att gå i motsatt riktning.

Javier Hernández har jagats av Tottenham och West Ham under sommarens transferfönster. Den mexikanske landslagsmannen, som gjorde stor succé när han år 2010 anslöt sig till Manchester United, fick det desto svårare att ta plats när Louis van Gaal tog över tränarrollen. Av den anledningen blev det en lånesejour i Real Madrid under förra säsongen, där anfallaren stod för sju fullträffar på 23 matcher. Men någon permanent övergång till La Liga-klubben blev det inte.

Kan hamna i Italien

Men med tanke på Premier League-duons intresse ser framtiden ändå ljus ut för ”Chicharito”. De båda lagen ska vara högst angelägna av att locka till sig 27-åringen, vars tjänster kommer att kosta runt 12 miljoner pund. Samtidigt ska ännu en klubb ha gett sig in i jakten på spelaren, som sägs vara redo att öppna plånboken desto mer för att slutföra en övergång.

Det är Daily Mirror som rapporterar att Torino utmanar britterna. Den italienska storklubben, som nyligen sålde högerbacken Matteo Darmian till United, ska vara intresserade av ett låneavtal där en köpoption finns tillgänglig om Hernández skulle spela ett visst antal matcher för ”il Toro”.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply