LISTA: 10 anfallare som kan byta klubb i januari

bet365

LISTA: 10 anfallare som kan byta klubb i januari

Övergångar januarifönstret 2016

Spelare som kan byta klubb i januari 2016? Vilka spelare byter klubb i vinter? Vinterns transferfönster närmar sig med stormsteg och ryktena är i full gång. Det kommer att ske flera stora övergångar i vinter men frågan är vilka spelare som känner att de vill flytta på sig. Namn som Jamie Vardy och Riyad Mahrez har flera storklubbar efter sig och det är även de som det kommer att spekuleras mest runt under transferfönstret i vinter. Förutom Leicesters anfallsstjärnor finns det flera andra spelare som antingen vill gå till en större klubb eller helt enkelt flytta på grund av andra problem.

Tio anfallsstjärnor som kan byta klubb – Övergångar januari 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med 10 stjärnor som kan byta klubb i januari 2016 och nu har vi satt ihop en lista med de 10 anfallsstjärnor som kan komma att byta klubb under det kommande transferfönstret. Nedan finner ni ett axplock av de listor som uppskattats och lästs mest på väg sida, ta gärna en titt på de innan vi går igenom tio anfallare som kan flytta i vinter.

10. Alexandre Pato – Sao Paulo

Alexandre Pato klar för

Sao Paulo-spelare som tidigare vunnit Golden Boy-priset har länkats ihop med flera europeiska klubbar. Lag från både Premier League och La Liga ska vara intresserade av anfallaren som tidigare spelat i AC Milan.

På listan finns bland annat Liverpool och FC Barcelona.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply