Lavezzis nya chans – i Serie A?

Ezequiel Lavezzi har fått ”grönt ljus” att lämna den franska huvudstaden – kan Inter bli hans nya hemadress?

Den argentinske anfallaren, Ezequiel Lavezzi, uppges ha fått ”grönt ljus” gällande möjligheten att flytta från PSG. Det var Le Parisien som i veckan uppgav att argentinaren är fri att lämna den franska huvudstaden redan till sommaren efter att ha haft en relativt tuff period i klubben under, framför allt, denna säsong.

Lavezzi, som tidigare var en del av Napolis supertrio tillsammans med Marek Hamšík och Edinson Cavani, har sökt efter nya potentiella klubbar att kunna representera till nästa säsong, och enligt TMW ska framför allt Serie A och Inter locka. 29-åringen gjorde 188 matcher i den ljusblåa Neapel-dressen, innan han för drygt 25,5 miljoner pund flyttade till Ligue 1 och Paris Saint-Germain i 2012. Nu kan han alltså, istället för att flytta tillbaka till Napoli som han har önskat att göra tidigare, hamna i Milano och Giuseppe Meazzas trupp, som har varit på jakt efter argentinaren vid flera tillfällen dessförinnan.

Argentinaren har inte riktigt fått den betydande roll i PSG som han hade tidigare i Serie A och har därför bett att få lämna ett år innan hans kontrakt går ut. Marknadsvärdet för mittfältaren uppges ligga på runt 14 miljoner pund, enligt transfermarkt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply