Laurent Blanc nära förlängning med Paris Saint-Germain

Laurent Blanc stannar i Paris Saint-Germain

Enligt fransk media kommer PSG-tränaren att skriva på ett nytt kontrakt med den franska huvudstadsklubben och det hela ska vara klart innan årets slut.

Paris Saint-Germain verkar ha hittat en tränare man vill satsa på under en längre tid. Laurent Blanc kom till de regerande franska mästarna 2013 och har sen dess lett laget till två Ligue 1-titlar, en titel i franska cupen och två vinster i den franska ligacupen. Blanc har även vunnit den franska supercupen vid två tillfällen med klubben och blev själv utsedd till årets tränare 2015 i den franska ligan.

Nu skriver Le Parisien att den före detta storspelaren kommer att skriva på ett nytt kontrakt med PSG. Klubbens ägare Nasser Al-Khelaïfi anser att fransmannen är den bästa mannen att leda laget och kommer därför att erbjuda honom en förlängning i klubben.

Paris Saint-Germain vill ha Cristiano Ronaldo

Ett av löftena som gjort att Blanc velat stanna kvar är att man kommer försöka värva Cristiano Ronaldo. Ryktet har varit ute under en längre tid och det hela tog fart på riktigt efter Real Madrids bortamöte med PSG Champions League i årets gruppspel. Ronaldo ska då ha viskat något i Paris-tränarens öra och därefter bjudit på ett leende. Han hälsade även väldigt speciellt på PSG-ägaren efter matchen.

Cristiano Ronaldo kommer att vara lagets storstjärna nästa säsong då Zlatan Ibrahimovic med största sannolikhet kommer att lämna den franska huvudstaden för att fortsätta på annat håll, där MLS kan vara ett alternativ.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365