Eden Hazard kan lämna för Real Madrid

Eden Hazard kan göra sin sista säsong i Chelsea

Att Eden Hazard ska vara nära spel i Real Madrid har det pratats om under en längre tid och nu kan den spanska storklubben slå till under spelarens formsvacka.

Efter Chelseas usla start på säsongen, både i Premier League och Champions League har Eden Hazards relation med Jose Mourinho blivit allt mer infekterad och spelaren, som förra säsongen var en av stöttespelarna i laget som vann den engelska högstaligan, har inte varit lika framträdande under inledningen av säsongen 2015/2016. Nu uppger flera medier i både England och Spanien att spelaren kan vara på god väg att lämna Stamford Bridge för att skriva på för Real Madrid. Skulle lagets situation inte bli bättre samtidigt som relationen med tränaren inte förbättras pekar mycket på att 24-åringen kan lämna och den spanska huvudstadsklubben ska ska vara beredda att lägga ett bud på upp emot 65 miljoner euro för att knyta till sig spelaren som förra säsongen blev utsätt till Premier Leagues bäste spelare.

Den belgiske anfallarnen som tidigare spelat i Lille Ligue 1 har spelat i den brittiska storklubben sen säsongen 2012/2013 och har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020, ett kontrakt som han förlängde i februari tidigare i år.

Även Barcelona intresserade av Hazard

Det är inte bara Real Madrid som är villiga att värva belgaren. Under en längre tid har det pratats om att även FC Barcelona vill värva Eden Hazard och det kan komma att bli en fight nästa sommar om vem som lyckats knyta till sig spelaren som förra säsongen stod för 14 mål på 38 matcher i Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply