Positiv känsla efter Milans möte med Kondogbia

Rossoneri inväntar nu beskedet från fransmannen

Uppgifter igår kväll sa att direktören Adriano Galliani begav sig till Monaco för samtal med Geoffrey Kondogbia. Nu kommer uppgifter som säger att mötet ska ha varit positivt för Milan, som nu inväntar svar för fransmannen.

Det var under gårdagskvällen som den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport rapporterade att direktören Adriano Galliani skulle ta flyget till Monaco för att föra samtal med Geoffrey Kondogbia. Anledningen till mötet var kort och gott att försöka övertyga stjärnan om att välja den italienska storklubben Milan, som har stor och bred konkurrens från andra storklubbar i Europa.

Positivt möte i Monte Carlo

Och mötet på ett hotell i Monte Carlo, där spelarens familj och representanter fanns på plats, ska enligt uppgifter ha avslutats vid tre-tiden på morgonen. Och uppgifterna från MilanNews.it säger att mötet blev lyckat för Rossoneris del, med Geoffrey Kondogbia redo att ge grönt ljus till övergången inom en snar framtid.

Milan inväntar nu beskedet från spelaren och när det väl har anlänt, då ska sen försöka förhandla fram en affär med den franska storklubben Monaco, där de kan få hård konkurrens från Inter vars direktör Piero Ausilio fortfarande ska vara i kontakt med spelaren och kan komma att försöka värva stjärnan. Men misslyckas Inter i jakten på Kondogbia, då väntar de sig till Imbula.

Läs artikeln: ”Galliani till Monaco inatt för Kondogbia”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply