Monacos Tiemoue Bakayoko vill till PSG

Monacos Tiemoue Bakayoko vill till PSG
bet365

Jagas av Chelsea och Manchester United

Monaco är på framkant när det gäller mycket för tillfället – de leder den franska ligan och deras många stjärnspelare jagas frenetiskt av stora europeiska klubbar, bland annat Tiemoue Bakayoko, som dock helst av allt vill till Paris Saint-Germain.

Monaco har försprånget i mycket för tillfället i den europeiska fotbollen. De leder den franska Ligue 1 före Paris Saint-Germain och de har en hel drös av eftertraktade stjärnor som jagas av övriga konkurrerande klubbar. Bland annat är Bernard Silva mycket eftertraktad, så även Kylian Mbappe som är på framsprång och en riktig målspruta. Därtill har de sitt första möte mot Manchester City ikväll i Champions League då det är dags för åttondelsfinal i den ärofyllda tävlingen.

En annan av deras åtråvärda spelare heter Tiemoue Bakayoko och den 22-årige mittfältaren har gjort enorma framsteg, vilket har väckt intresse från flera storklubbar, däribland flera i Premier League. Bland annat så sägs Manchester United och Chelsea jaga den unge men mycket lovande mittfältaren.

Bakayoko själv är dock mest intresserad av en flytt till den franska huvudstaden och Paris Saint-Germain.

– Jag hade en uttagning i en internationell turnering i Nimes och vi spelade mot Arsenal, avslöjade Bakayoko via Metro.

– Möjligheten att skriva på för PSG:s ungdomsakademi presenterade sig själv efter Montrogue. Men min pappa och min bror valde Rennes, den bästa ungdomsakademin vid den tiden. Att inte gå till PSG sårade mig, jag hade till och med tårar i ögonen. Om möjligheten presenterar sig själv, så kommer jag inte att vägra en flytt till PSG. Men jag är bara 22 år och jag är väldigt glad i Monaco, avslutade mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply