Bernardo Silva av intresse för Atlético Madrid

Bernardo Silva av intresse för Atlético Madrid

Diego Simeone ett stort fan

Atlético Madrid med tränare Diego Simeone i spetsen sägs vara väldigt intresserade av Monacos portugisiske yttermittfältare Bernardo Silva som enbart är 22 år gammal.

Atletico Madrid är inte färdiga i sommarens transferfönster. De har tidigare under sommaren värvat in ett antal nya spelare, med större eller mindre stora namn för startelvan och bänken. Bland annat anslöt anfallaren Kevin Gameiro för inte så länge sedan, och fick i gårdagens match göra sin hemmadebut och även göra mål framför fansen, ett stort ögonblick. De har även sålt många spelare samt skickat ut på lån, vilket innebär att det finns plats för fler spelare att ansluta utan problem.

Nu rapporterar den spanska tidningen AS att Atletico Madrid skall vara intresserade av att värva Monacos mittfältare Bernardo Silva. Den portugisiske yttern, sägs vara väldigt intresserad för Diego Simeones del och tränaren sägs vara ett stort fan. Tidningen skriver vidare att Los Colchoneras skall överlägga ett bud på mittfältsyttern innan transferfönstret stänger under nästa vecka.

Den 22årige portugisen började sin professionella karriär i Benfica, där han kom igenom via ungdomsprogrammen och bland annat vann det portugisiska ungdomsmästerskapen, representerade Benfica första gången vid 19 års ålder. Han fick vara en del av klubbens trippel säsongen 2013/2014, då de vann ligan såväl som Taca de Liga och Taca de Portugal, två inhemska cuper. 2014 gick Silva till Monaco och den franska ligan på en utlåning under ett år och under januarifönstret 2015 blev det klart att portugisen hade gjort en permanent övergång till den franska ligaklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply