Bekräftar: Chelsea värvar Eduardo

Bekräftar: Chelsea värvar Eduardo

Målvaktens nuvarande tränare bekräftar

Dinamo Zagrebs målvakt Eduardo sägs komma att gå till Premier Leaguejättarna Chelsea och nu har målvaktens nuvarande tränare Zlatko Kranjcar själv bekräftat övergången för Eduardos del.

Chelsea har hittills varit ganska lugna under sommarens transferfönster och aktiviteten har inte varit särdeles hög i Londonklubben. De har värvat in N’Golo Kanté från Premier Leaguevinnarna Leicester City och Michy Batshuayi från Marseille, vilka har varit de stora övergångarna. De har även fått in en ny tränare i form av Antonio Conte, som tidigare tränade det italienska landslaget. Nu rapporterar Sky Sport om att en ny värvning kan vara på ingång, i form av den portugisiske målvakten Eduardo från Dinamo Zagreb. Chelsea har redan två stycken seniormålvakter i form av Thibault Courtois och Asmir Begovic som båda utmanar om platsen som förstemålvakt. Dock har Begovic ryktats intressera andra klubbar i jakt på målvakter, till exempel Everton.

Under söndagen blev Dinamo Zagrebs tränare Zlatko Kranjcar tillfrågad om huruvida denna veckans Champions League kvalifikationsmatch, andra rundan mot Red Bull Salzburg, kommer att bli Eduardos sista match i klubben.

– Ja, jag tror det, svarade tränaren enligt Sky Sport.

– Eduardo har fått en fantastisk möjlighet att lämna för en stor klubb som Chelsea. När han anlände stärkte vi säkerheten i vårat lag, och i min tid i klubben har han försvarat sitt mål väldigt väl. Men situationen är sådan att han lämnar. Må han ha mycket tur i en stor klubb, avslutade Kranjcar.

33åringen var en del av Portugals trupp i EM 2016 i Frankrike, men spelade inte en enda match, med storspelande Rui Patricio som höll förstapositionen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply