LISTA: Sju sämsta Bayern Münchenspelarna någonsin

LISTA: Sju dåligaste Bayern Münchenspelarna någonsin

De sju sämsta Bayern Münchenspelarna

Vid starten av Bundesliga 1963 var Bayern München, otroligt nog, inte med, utan slöt upp med toppligan först ett par år senare, men har sedan dess aldrig kollat tillbaka och har kommit att bli Tysklands mest framgångrika lag genom tiderna. Ders första period av dominans kom under slutet av 1960-talet och början av 1970-talet, med spelare som Franz Beckenbauer, Gerd Müller och Sepp Maier, som bidrog till att klubben vann fem ligatitlar, fyra cuptitlar, tre Champions League och en UEFA cup. Trots att åren därefter inte heller var jättedåliga så skulle det dröja till milleniumskiftet innan Bayern kom att återigen bli en stormakt inom tysk fotboll som de numera är. Otaliga fantastiska spelare och tränare har passerat genom klubben och mängder av tyska landslagsmän har dragit på sig den kända, röda tröjan.

Sju dåliga Bayern Münchenspelare

Men trots detta så har även Bayern München gjort dåliga värvningar och under de senaste 20 åren har det hunnit bli en och annan. Spelare som helt enkelt inte har passat in i klubben och varit lika framgångsrika som värvningen av Robert Lewandowski. Vi på Silly Season Sverige vill passa på att tipsa om några av våra andra populära listor, till exempel 10 bortglömda Premier Leaguevinnare, 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017 och Allsvenskans mest värdefulla klubbar som en kan bläddra igenom efter att vi har gått igenom de sju dåligaste Bayern Münchenspelarna någonsin.

7. Pepe Reina

LISTA: Sju dåligaste Bayern Münchenspelarna någonsin

Den nuvarande Napolimålvakten värvades in till den tyska storklubben av Pep Guardiola under sommaren 2014 för en nätt summa av 2,1 miljoner pund. Tanken var att han skulle agera ersättare för Manuel Neuer och det var så det kom att bli under hela spanjorens tid i klubben. Sammanlagt spelade han tre matcher mot Werder Bremen, Eintracht Frankfurt och FC Augsburg. I sin sista match för klubben, mot Augsburg i maj 2014, lyckades Reina bli avskickad i den 13:onde minuten, Augsburg gjorde mål på straffen och Bayern förlorade 1-0 hemma.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply