Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi

Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi
bet365

Rivalerna vill värva från Marseille

Både Arsenal och Tottenham vill värva Marseilles anfallare Michy Batshuayi, uppger Daily Mirror.

Michy Batshuayi har haft en framgångsrik säsong i Marseille och ligger fyra i skytteligan i Ligue 1. På grund av detta har många av Europas klubbar varit intresserade av att värva den 22-åriga belgaren. Bland annat har det spekulerats om att Arsenal trappar upp jakten på Michy Batshuayi, samtidigt som Newcastle har ryktats scouta spelaren. Nu fortsätter ett antal klubbar att visa intresse för Batshuayi.

Enligt Daily Mirror kommer Tottenham att utmana Arsenal i jakten på att värva Batshuayi. Båda klubbarna sägs vilja förstärka sina anfall, så att man kan alternera mer i alla de turneringar som man ställer upp i. De två rivalerna har skickat scouter till Frankrike för att hålla koll på belgaren och höra sig för om en värvning av anfallaren vore möjlig.

Batshuayi debuterade för det belgiska landslaget den 28e mars 2015, i en EM-kvalmatch mot Cypern. Han har spelat för Marseille sedan sommaren 2014. Då lämnade han belgiska Standard Liege för att flytta till Frankrike. Nu är det frågan om det blir mer än två säsonger för belgaren i Marseille, då två av Englands största klubbar är ute efter honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365