Anthony Martial vill stanna i Manchester United

bet365
Anthony Martial vill stanna i Manchester United

Trots visat intresse från PSG – Martial vill stanna i Manchester United

Anthony Martial ryktas bort från Manchester United. Men anfallaren själv medger att han ser sin framtid på Old Trafford.

Inför säsongen lämnade Anthony Martial franska klubben Monaco för spel i Manchester United. 20-åringen har imponerat stort under sin tid i Premier League vilket har dragit till sig intresse utifrån. Framförallt har det handlat om en återvändo till Frankrike, där Paris Saint-Germain ska ha spanat in anfallstalangen. Det är sedan tidigare känt att Manchester United är ute efter Edinson Cavani från PSG, vilket gett upphov till ryktena gällande en bytesaffär mellan klubbarna där Martial skulle inkluderas. Men spelaren själv verkar inte särskilt angelägen.

”Vill stanna här i många år”

I en intervju med Skysports förklarar fransmannen hur han ser på framtiden och sin roll i den engelska storklubben.

– Jag bryr mig inte om vart jag spelar, men främst är jag anfallare. Jag vill bara hjälpa laget, och när jag gör mål blir alla gladare, jag är en anfallare och det är så det går till, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Premier League är mer fysiskt krävande än Ligue 1. Jag älskar engelsk fotboll, det är den bästa i världen enligt min åsikt, och jag hoppas att få stanna här i många år framöver. Det är sant att atmosfären här är helt annorlunda i jämförelse med Frankrike, människor lever och andas fotboll här, och det är vad jag vill, varje fotbollsspelare vill spela i Premier League.

Anthony Martial har kontrakt med Manchester United fram till år 2019, under säsongens gång har han stått för 12 mål i tävlingssammanhang.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply