Manchester United och Liverpool jagar Georges-Kevin Nkoudou

Manchester United och Liverpool jagar Georges-Kevin Nkoudou

Slåss om Marseilles ytter

De två rivalklubbarna jagar samma spelare från Marseille, uppger Daily Mirror.

Marseilles spelare verkar vara heta bland Premier League-klubbarna. Tidigare idag uppgavs det att Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi. Nu är en till Marseille-spelare på tre andra engelska lags radar.

Spelaren det handlar om den här gången är Georges-Kevin Nkoudou, som jagas av både Manchester United och Liverpool, enligt Daily Mirror. De båda klubbarna ville värva spelaren, då de tror att han skulle förstärka deras nuvarande trupper. Nkoudou sägs även jagas av West Ham.

Den 21-åriga fransmannen har imponerat i Ligue 1 och gjort fem mål på 24 matcher den här säsongen, vilket har gjort att flera av Europas storklubbar fått upp ögonen för honom. Han anslöt till Marseille från Nantes sommaren 2015. Mycket talar nu för att perioden på Stade Velodrome endast blir ettårig.

Nkoudou är inte den enda spelare som både Manchester United och Liverpool vill ha. För två dagar sedan ryktades det om att De båda klubbarna gör upp om Marc-André Ter Stegen. Det återstår att se om någon av de två klubbarna lyckas värva antingen Nkoudou eller Ter Stegen. Om så blir fallet kommer det bli intressant att se vilken klubb som går vinnande ur striden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply