Chocken: Milan försöker värva tillbaka Zlatan

Zlatan kan flytta tillbaka till Milan

Zlatan Ibrahimovic har en välkänd historia i AC Milan där han hade flera lyckade säsonger. En återkomst till Milano-klubben kan förvånansvärt vara aktuell efter scenerna Zlatan skapat i Frankrike i vår.

Den senaste tiden har varit väldigt händelserik för Zlatan IbrahimovicParis Saint-Germain. Svensken fick nyss reda på att han blir avstängd fyra matcher för sitt domarutbrott förra månaden. Efter attacken har ryktena om en flytt bara ökat och ökat. Både fotbollsspelare, lagkamrater, politiker och hans egen agent, Mino Raiola, har alla varit öppna för en flytt i sommar. Kritiken mot Zlatan lade sig något efter hans hattrick mot St Etienne under onsdagskvällen, ett hattrick som dessutom säkrade en plats mot Auxerre i cupfinalen. Trots den något dämpade kritiken uppger nu claciomercato.it att Zlatan kan flytta i sommar och att den flytten kan bli tillbaka till hans gamla klubb Milan.

Berlusconi har redan börjat förhandlingar 

Silvio Berlusconi, Milans ägare, har nyligen inlett förhandlingar om att sälja klubben till multimiljardären Bee Taechaubol. En viktig del av förhandlingarna ska vara hur pengarna han säljer klubben för ska användas i framtiden. Berlusconi ska därför ha tankar på att en portion av den summan ska gå till finansieringen av en eventuell comeback för Zlatan.

Calciomercato.it uppger även att Adriano Galliani ska ha träffat Mino Raiola för att diskutera Zlatans framtid, en framtid Galliani gärna vill ska vara i den röd-svarta dressen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365