bet365

Bekräftat: Goncalo Guedes klar för Paris Saint-Germain

Bekräftat: Goncalo Guedes klar för Paris Saint-Germain

Portugisen är i Frankrike för att skriva under

Det står nu så gott som klart att Benficas portugisiske stjärna kommer att gå till franska Paris Saint-Germain och kommer under dagen att genomgå en medicinsk undersökning, och lag som Manchester United och Monaco får enbart se på.

Det har talats en hel del om Benficas blott 20-årige anfallare, Goncalo Guedes, och den unge talangen har kopplats ihop med en hel del högprofilerade lag som till exempel Manchester United och Monaco, och på senare tid även Paris Saint-Germain. Nu skriver ett antal medier, däribland FourFourTwo, att anfallaren befinner sig i Paris, ackompanjerad av en bild där den portugisiske strikern håller i en PSG-halsduk. Paris Saint-Germains officiella Twitter har även skrivit om det faktum att Guedes är i Paris för att skriva på ett kontrakt.

Anfallaren har kommit fram genom Benficas ungdomsakademi och har spelat i klubben i hela sitt liv, men nu värvar tränare Unai Emery in 20-åringen för att spela i ett lag med välbetalda världsstjärnor som Edinson Cavani och Marco Verratti. Guedes har spelat i ligan såväl som Champions League och diverse portugisiska cuper, och har samlat på sig sju mål på 28 matcher hittills under säsongen. Han har även fått spela två matcher för Portugals a-landslags, och varit med då Benfica vann sina två senaste ligatitlar från 2014 och framåt.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply