Uppgifter: PSG utmanar Manchester United om Goncalo Guedes

Uppgifter: PSG utmanar Manchester United om Goncalo Guedes

Uppges ha lagt ett bud

Manchester United har kopplats ihop med en värvning av Benficas portugisiske anfallare Goncalo Guedes, men blir nu utmanade av Paris Saint-Germain som uppges ha lagt ett bud på 25 miljoner pund för anfallaren.

Manchester United uppges ha varit intresserade av Benficas mycket lovande prospekt Goncalo Guedes, en portugisisk anfallare som har vuxit upp i klubben. Tränare José Mourinhos agent Jorge Mendes, en av världens mest kända agenter inom fotbollsindustrin, har väldigt många kontakter och har sedan tidigare kontaktnät i Portugal, som kan underlätta för United om de skulle vilja gå in för att värva anfallaren seriöst, speciellt med den portugisiske tränaren vid rodret.

Dock har deras jakt på den mycket lovande talangen kommit av sig lite, då Paris Saint-Germain klev in för att ansluta till jakten. Den franska toppklubben skall enligt uppgifter från engelska tidningen The Guardian redan ha kommit med ett bud på hela 25 miljoner pund för den 20-årige strikern som, trots enbart åtta mål på 52 matcher, även jagas av Monaco. Det står dock oklart huruvida Benfica har gått med på detta bud eller inte. Som tidigare rapporterat i Nilsson Lindelöf-affären så har Benfica pengatrubbel och vill därmed tjäna så mycket som möjligt på varje transfer de kan.

Paris Saint-Germains tränare Unai Emery sade under måndagen att de var intresserade av den portugisiske anfallaren, som förväntas skriva under med de franska mästarna under veckans gång, detta efter att ha missat Benficas match mot Tondela under helgen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply