Frankrike demoliserade Australien

Frankrike stod över en omgång i grupp G i VM-kvalet. På grund av att gruppen är fem stycken blir så fallet för ett lag i varje omgång i gruppen. För att hålla igång truppen tog man emot Australien på Parc de Princes i en vänskapsmatch. Men vilket genrep det blev, man vann med hela 6-0.

Redan efter 27 minuter ledde hemmalaget med 3-0 i Paris. Franck Ribery gjorde första målet på straff och Arsenals anfallare, Olivier Giroud gjorde stod för två mål i minuterna 16 och 29. Yohan Cabaye fick avrunda halvleken med att sätta 4-0 två minuter efter Girouds andra.

Mathieu Debuchy pangstartade halvleken med ett mål efter 80 sekunder och tre minuter senare ville inte en viss Karim Benzema vara sämre då han smällde in sitt första landslagsmål på 1222 minuter och avslutade därför Frankrikes demolisering av The Socceroos.