Francesco Totti länkas ihop med Leicester City

Francesco Totti länkas ihop med Leicester City

Leicester City förstärker anfallet – Med Francesco Totti

På fredagsförmiddagen kommer uppgifter om att Leicester City ska ha hört sig för om möjligheten att värva Francesco Totti efter spelarens situation i Roma.

Kan du tänka dig ett AS Roma utan Francesco Totti? Nu kan det bli verklighet. Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport ska klubblegendaren kunna vara på väg att lämna Serie A och istället skriva på för det engelska succélaget Leicester City. Tidningen skriver att spelarens relation med Romas tränare Luciano Spalletti inte är vidare bra efter att Totti tidigare blivit lämnad utanför truppen och nu ska han överväga att lämna klubben där han spelat sen 1992.

39-åringen skulle då återförendas med Claudio Ranieri, en tränare som han tidigare jobbat tillsammans med under drygr två säsonger, detta mellan 2009 och 2011.

Reser till Las Vegas vid vinst av Premier League

Klubbens framgång är något som ledningen inte har varit förberedd på. Tidigare uppgavs det att Leicester-spelarna får ingen bonus om de vinner Premier League. Nu kommer dock uppgifter om att spelarna inte kommer gå lottlösa om man skulle ta hem Premier League-pokalen. Daily Mail uppger nämligen att klubbens ledning kommer bjuda på en resa till Las Vegas om överraskningslaget skulle lyckas med det som ingen trodde var möjligt innan säsongen.

Den som sägs stå för initiativet är klubbens ägare Vichai Srivaddhanaprabha, tillsammans med sin son. Han hoppas att detta löfte ska fungera som en extra tändvätska för lagets spelare inför de sista omgångarna i Premier League. Och det ska sägas att denna utgift inte påverkar ägarens plånbok särskilt mycket. Hans tillgångar sägs nämligen ligga på cirka 1,5 miljarder pund.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365