Leicester spelarna får ingen bonus om de vinner Premier League

bet365
Leicester spelarna får ingen bonus om de vinner Premier League

Inga bonuspengar delas ut till Leicester spelarna om de vinner Premier League

Innan säsongen trodde inte ägarna att Leicester skulle vara ett topplag, därför kommer det bara delas ut en summa på 6.5 miljoner pund som spelarna får dela på om laget hamnar ovanför den tolfte positionen i ligan.

Jamie Vardy och spelarna i succélaget Leicester kommer inte få någon bonus om de skulle vinna ligan i år. Innan säsongen bestämdes det att de enda provisionerna spelarna skulle få var en summa på 6.5 miljoner pund som de ska dela mellan varann. Bonusen bestämdes utefter att laget bara skulle hålla sig kvar i ligan. Laget kommer att få samma summa även om de slutar etta eller tolva, enligt Daily Star.

För varje gång en spelare får starta en match får han en bråkdel av bonuspotten. Skulle en spelare starta alla 38 matcher får han en klump summa på 360 000 pund vid slutet av säsongen.

Daily Star uppger att tränaren Claudio Ranieri kommer att få 100 000 pund extra för varje position laget hamnar ovanför den 17 positionen, utöver sin vanliga lön.

Enligt bestämmelserna kan inte de thailändska ägarna öka spelarnas bonus under säsongen.

 

Till helgen har Leicester en ypperlig chans att skapa sig en rejäl lucka ner till det andra placerade laget. Laget åker till London för att möta ArsenalEmirates. Samma dag möts Manchester City och TottenhamEtihad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply