Förre Barcelona-tränaren närmar sig Arsenal

Förre Barcelona-tränaren närmar sig Arsenal

Dragkamp i London om Luis Enrique

Både Arsenal och Chelsea får se ut att leta ny tränare under sommaren. Men redan nu har de börjat leta, och de verkar gå efter samma namn.

Det blev ju nyligen klart att Arsene Wenger lämnar Arsenal efter sommaren. Den franske tränaren – som tillbringat över 20 år i klubben – hade till en början ett riktigt fint facit med klubben.

Men samtidigt missade London-laget att kvala sig in i Champions League för första gången den förra säsongen. Och nu riskerar Arsenal att missa det igen, även om de fortfarande har en livlina kvar i och med Europa League.

Gör om Luis Enrique – Arsenal närmast

TITTA HÄR: Det tjänar Arsenal-spelarna

Nu uppges det ju till exempel att den före detta Barcelona-tränaren Luis Enrique ska vara ett hett namn för både parter. Men dock verkar ett av lagen vara närmare ett kontrakt än det andra.

Det är nämligen Arsenal, som alltså redan bekräftat att de byter tränare inför nästa säsong. Enligt engelska Daily Mail ska London-laget vara nära en övergång. Men det som kan grusa planerna är Enriques lön. Han vill nämligen punga ut över 150 miljoner kronor per säsong. Något som dock Chelsea uppges vara beredda att betala istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply