Patrick Viera redo att ta över Arsenal

Patrick Viera redo att ta över Arsenal

Viera redo att ta över gamla klubben

Enligt den förre Arsenal-stjärnan Patrick Viera själv så är han redo att ta över klubben som tränare. Men det bara ifall klubben själva ringer, vilket han själv säger att de inte har gjort.

En av Arsenals klart största stjärnor genom tiderna heter Patrick Viera. Den nu mer 41-årige tränaren har för tillfället huvudansvaret för New York City där bland annat svenska Anton Tinnerholm finns, och även den spanska landsmannen David Villa.

Dock skulle den Senegal-födde Viera, som dock representerade det franska fotbollslandslaget, vara redo att lämna det för chansen att träna Arsenal.

“Lämnar om de hör av sig”

LÄS OCKSÅ: Arsenals fina löner

För i en intervju med Goal.com så berättar senegalesen med dubbla medborgarskap själv att han skulle vara redo att lämna den nordamerikanska östkusten för chansen att flytta tillbaka till London.

– Om frågan handlar om ifall jag är redo, då är svaret ja, säger Viera och fortsätter.

– Ifall de har hört av sig? Ärligt med allvarligt, nej, det har de inte gjort.

Samtidigt så kommer rykten från England om att den förre Barcelona-tränaren Luis Enrique är aktuell för Arsenal. Där står de i dragkamp med London-rivalen Chelsea, och spanjorens höga lön kan sätta stopp för en kontraktsskrivning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply