bet365

Före detta Chelsea-spelaren vill lånas ut

Joe Cole vill lämna för speltid

Den före detta Chelsea och Liverpool-spelaren som numera spelar i Aston Villa vill lånas ut för att få speltid.

Mittfältaren Joe Cole som numera spelar i Aston Villa vill lämna klubben för att kunna fortsätta spela fotboll i några år till, det rapporterar den brittiska tidningen The Telegraph. Spelaren som har hunnit fylla 33 år sägs ha fått grönt ljus av klubben för att gå på lån till ett lag i Championship för att kunna hålla sig aktiv i slutet av sin karriär som professionell fotbollsspelare.

Cole som tidigare spelat i både Chelsea och Liverpool sägs inte ha något klubb klar men att det finns flertalet intressanter som vill ta in spelaren under den andra halvan av säsongen där Cole endast har fått spela en match, detta i Capital One Cup mot Notts County, då han fick hoppa in från avbytarbänken.

Spelaren tjänar cirka £20.000 i veckan och har ett år kvar på kontraktet med Aston Villa, ett kontrakt han skrev på sommaren 2014.

 Tidigare i Chelsea och Liverpool

Joe Cole debuterade i West Ham United som 17-åring 1998 och 2003 köptes han av Chelsea där det blev över 180 ligamatcher för Stamford Bridge-klubben innan han flyttade vidare till Anfield där han endast gjorde 23 matcher på tre år. Ett av åren var han utlånad till Lille Ligue 1 där det inte blev någon succé. De senaste säsongerna har Cole spelat i West Ham och Aston Villa men nu ser det ut att bli ännu en flytt för spelaren som inte fått särskillt mycket speltid denna säsong.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply