Fiorentina segrade på nytt

Fiorentina jagar den åtråvärda tredjeplatsen som ger kval till Champions League i Serie A. Inför omgång 23 var Napoli på den platsen, tre poäng före just Fiorentina som var tvungna att hemmabesegra ett för tillfället svagt Atalanta. Josip Ilicic och Rafal Wolski stod för målen när Viola vann med 2-0.

Det var ett vackert förstamål för Fiorentina. Efter 16 minuter skruvade Ilicic in en mycket vacker frispark i krysset från cirka 20 meter. Hemmalaget styrde och ställde matchen igenom utan att Atalanta hade en riktig chans att ta poäng.

Wolski skulle bli mannen som stängde matchen i den 86e minuten när han gjorde sitt första Serie A-mål efter en fin kontring. Polacken lyckades hålla undan tre försvarare och sedan placera in bollen kallt för att cementera tre poäng åt Viola.