Neymar vägrar prata om Santos

Cirkusen kring stjärnans övergång fortsätter

Neymars övergång till Barcelona från Santos blev omdiskuterad efter att det kommit fram uppgifter om att affären inte gått rätt till. Händelsen är dock något brassen fortfarande vill undvika att tala om.

Det var sommaren 2013 som Barcelona och Santos officiellt kom överens om en övergång för superstjärnan Neymar. Allt ska dock inte ha gått rätt till. Den brasilianska klubben påstod att Barcelona bara betalat ut 17,1 miljoner euro. Totalt skulle övergångssumman röra sig om nästan 83 miljoner euro.

Enligt källor till Marca ska Fifa utreda händelsen igen, men när BeIN Sports intervjuade Neymar var brassen inte intresserad av att prata om utredningen.

– Jag vill hålla mig ifrån det där. Jag försöker fokusera på fotbollen istället, säger han.

Men Neymar erkänner dock att han lider med Santos om uppgifterna stämmer.

– Självklart tycker jag synd om Santos. Men som sagt, jag vill helst inte prata om det just nu

Kan vara på väg bort från klubben

Det ryktades samtidigt att David Villa var på väg tillbaka till Barcelona igen samtidigt som Neymar kan vara på väg ifrån Katalonien. Även MLS-stjärnan Sebastian Giovinco ryktas vara på Barcelonas radar.

Neymar själv däremot säger att han är lycklig i Barca och vill stanna där. Även hans agent har uttryckt att det inte finns något missnöje hos Neymar i Barcelona.

Imorgon spelar Barcelona i Champions League igen och brassestjärnan väntas starta då katalanerna ska försöka bärga hem tre poäng ifrån Vitryssland imorgon i Lionel Messis skadefrånvaro.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365