Malmö FF-Paris SG biljetter – här kan du vinna biljetter till MFF-PSG!

Vinna MFF-PSG biljetter? Här kan du vinna biljetter till Malmö FF-Paris SG!

Köpa biljetter till Malmö FF-PSG? Som du säkert vet så är MFF- PSG biljetterna slutsålda sedan länge. Vinna biljetter till Malmö FF-PSG? Här får du reda på hur ändå kan vinna MFF-PSG biljetter! Många företag lottar ut biljetter till MFF-PSG och är ComeOn ett av dessa företag som erbjuder sina medlemmar en möjlighet att vinna biljetter till Malmö FF-Paris SG matchen i Sverige.

ComeOn ger bort 40 VIP-biljetter till Malmö FF – Paris SG

Vinn biljetter till MFF-PSG - här kan du vinna Malmö FF-Paris SG VIP-biljetter

ComeOn ger bort VIP-biljetter till 20 medlemmar som får se historiska matchen MFF-PSG i CL tillsammans med en vän. Totalt handlar det om 40 biljetter till MFF-PSG på en av de absolut bästa tänkbara platserna på arenan, nämligen Zlatan Ibrahimovics loge på Swedbank Stadion i Malmö. Kan det bli bättre? Ja, det ingår även mat och dryck. En unik möjlighet att få uppleva och se Malmö FF spela mot Zlatans Paris SG från hans loge samtidigt som man äter och dricker gott.

2 enkla steg för att vinna biljetter till Malmö FF-Paris SG

Det enda som krävs är att du blir medlem hos ComeOn och sedan motiverar på deras tävlingssida varför just du ska vinna biljetter till MFF-PSG. Två enkla steg för att delta och få en chans att vinna biljetterna:

Steg 1: Kvalificera dig
– Registrera ett spelkonto hos ComeOn och sätt in minst 100 kr för att bli medlem och kvalificera dig till tävlingen! En insättning som ComeOn matchar med hela 400 % så du får 500 kr att spela för! Ifall du redan har ett konto och är således medlem hos ComeOn så kan du hoppa till steg 2 direkt.

Steg 2: Motivering
–  Hitta tävlingssidan som ligger på ComeOns hemsida. Skicka in din motivering till varför just du ska vinna biljetter till MFF-PSG-matchen! Lämna din motivering och var med i tävlingen om VIP-biljetterna redan i dag

Sista tävlingsdagen är tisdag den 19e november kl. 23.59. Vinnarna kommer att väljas och kontaktas via mail under onsdagen.

Till ComeOn!

Malmö FF vs PSG, Champions League gruppspel

Malmö FF har gjort något som många allsvenska lag drömmer om, nämligen att få spela i Champions League. Som om det inte vore nog så har Malmö FF lyckats kvala sig vidare till Champions League gruppspelet två gånger på raken.  MFF:s CL-grupp är både en mardrömsgrupp för laget och en dröm för oss alla fans då Sveriges största anfallsstjärna kommer på besök till Malmö. Innan vi får se vår svenska stjärna så ska Malmö avverka en match, nämligen matchen mot Shakhtar Donesk. Malmö FF mot Shakhtar Donetsk spelas nu på onsdag den 21 oktober 2015 på Swedbank Stadion i Malmö. Om du ska spela på MFF-Shaktar så se du se till att utnyttja Unibets och PaddPowers Super boostade odds där Unibet erbjuder 5 i odds ifall Malmö gör mer 1,5 mål och PaddyPower erbjudande publiceras på tisdagen.

Till ComeOn!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply