Kamerun VM trupp 2022 – Kamerunska truppen till fotbolls-VM 2022!

Kameruns VM-trupp 2022 i Qatar

Kameruns spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Kameruns VM-trupp 2022? Kameruns VM-trupp 2022 hade en svår uppgift framför sig när de fick reda på att nästa motståndare var Algeriet – ett lag som är notoriskt svårt att besegra. Matchen gick till förlängning efter två uppslitande timmar och det såg ut som om Kamerun skulle förlora. De lyckades dock göra segermålet i minut 124- strax före matchens slut. Detta är en otrolig historia som de bör vara stolta över. Se och spela på fotboll live =>

Kamerun VM trupp 2022 – Kamerunska truppen till fotbolls-VM 2022!

Här går det att finna mer information om Kameruns laguppställning inför VM 2022 i Qatar och vilka spelare i Kameruns herrlandslag i fotboll som har blivit uttagna till Kameruns VM-trupp 2022.

Kameruns VM-trupp 2022

Förbundskapten Hassan Al-Haydos har nu tagit fram de spelare som han vill skall representera Kamerun i Fotbolls-VM 2022 i Qatar och det finns ett par överraskande namn med i den Kamerunska VM-truppen. Det finns även många karaktärer och profiler med och en trolig startelva ställer upp sig väldigt starkt, med övervägande spelare från Premier League såväl som några från den inhemska ligan. Streama VM live här =>

Kamerun VM trupp 2022 – Kamerunska truppen till fotbolls-VM 2022!

Odds Kamerun vinner VM-guld (vinnarodds): 31.00
Odds Kamerun spelar final: 3.50
Odds Kamerun når semifinal: 3.60
Odds Kamerun når kvartsfinal: 2.35
Odds Kamerun åker ut i åttondelsfinal: 2.80
Odds Kamerun går vidare från gruppen: 1.66
Odds Kamerun vinner gruppen: 9.00
Odds Kamerun kommer sist i gruppen: 3.40

I Kameruns VM-trupp 2022 finns det en salig blandning av spelare från hela världen, vi hittar stjärnskott från Asien, Afrika och Europa i deras 26-manna VM-trupp inför VM i Qatar 2022.

Kamerunska VM-truppen i fotboll 2022

VM-grupp: Grupp G.
Ranking: 50 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: Hassan Al-Haydos.

Här presenteras de spelare som ingår i den preliminära Kamerunska VM-truppen. Kameruns trupp till VM består av 26 fotbollsspelare och 3 stycken målvakter. Det är spelarna nedan som får äran att representera sitt land och kan kalla sig Kameruns bästa fotbollsspelare:

Målvakter: André Onana (Inter), Davis Epassy (Abha), Simon Ngapandouetnbu (Marseille).

Försvarare: Jean-Charles Castelletto (Nantes), Enzo Ebosse (Udinese), Collins Fai (Al-Tai), Olivier Mbaizo (Philadelphia Union), Nouhou Tolo (Seattle Sounders), Nicolas Nkoulou (Aris), Christopher Wooh (Rennes).

Mittfältare: Olivier Ntcham (Swansea), Gael Ondoua (Hannover), Martin Hongla (Hellas Verona), Pierre Kunde Malong (Olympiakos), Samuel Gouet (Mechelen), André-Frank Zambo Anguissa (Napoli), Jerome Ngom (San Diego Loyal).

Anfallare: Moumi Ngamaleu (Dynamo Moskva), Christian Bassogog (Shanghai Shenhua), Bryan Mbeumo (Brentford), Georges-Kevin Nkoudou (Besiktas), Jean-Pierrre Nsame (Young Boys), Vincent Aboubakar (Al-Nassr), Karl Toko Ekambi (Lyon), Eric Maxim Choupo-Moting (Bayern München), Souaibou Marou (Coton).

Kameruns spelprogram i VM 2022

Kameruns vill ta sig vidare från Grupp G och chansen att de gör det, som etta eller tvåa, är ganska bra. Trots det kan de även som trea ha en chans att ta sig vidare då de fyra bästa treorna i VM även de tar sig ur gruppspelet. Den första matchen mot Wales i premiären kan komma att bli tonsättande i hur de sedan går vidare med Iran och framförallt England.

Kameruns VM-matcher i Qatar

När spelar Kameruns sin första match i VM 2022? Kameruns första VM match är mot Schweiz den 24 november 2022 kl 11:00 på Khalifa International Stadium i Qatar. Kameruns nästa match i Fotbolls-VM 2022 är den 28 november 2022 kl 11:00 mot Serbien på Khalifa International Stadium i Qatar.

Vilka lag har Kameruns i sin VM-grupp? Kameruns spelar i VM-gruppen Grupp G. De lag som spelar i Grupp G utöver Kamerun är Schweiz, Brasilien och Serbien. För datum och speltider för Kameruns matcher mot Schweiz, Serbien och Brasilien se Kameruns spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all information du behöver veta om Kameruns matcher i Fotbolls-VM 2022!

Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i Fotbolls-VM 2022. Se även vår VM guide 2022 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför VM 2022, såsom spelschema för VM 2022, TV-tider Fotbolls-VM 2022 och vilka kanal som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenor som kommer att användas i Frankrike m.m

Vanliga frågor om Kameruns VM trupp 2022

Ifall du har några frågor om Kameruns VM-trupp 2022 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Kamerunska truppen inför VM 2022 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Kamerunska landslaget inför Kameruns enskilda VM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Kameruns VM-trupp 2022.

Kamerun VM trupp 2022 – Kamerunska truppen till fotbolls-VM 2022!

Kameruns VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Kameruns VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är de två största mediehusen som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Än så länge har varken Tyskland, Brasilien, Argentina eller Spanien publicerat deras officiella trupper. Det har inte Belgien och Frankrike heller gjort. De är tvungna att släppa de officiella trupperna inom några dagar. Under helgen får vi förmodligen även reda på vilka 23 spelare som Danmark och Colombia har valt ut Qatar-turneringen. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply