Fernandinho: ”Jag saknar Ukraina”

Fernandinho lämnade i somras Shakhtar Donetsk för en sejour i England, Premier League och Manchester City. När tidningen Sunday People pratade med mittfältaren medgav han att språket är en utav svårigheterna med att bo i England, men även att han saknar sina brasilianska lagkamrater i Ukraina.

– När jag spelade i Shakhtar fanns det andra brasilianska fotbollsspelare, men här i Man City finns det ingen, sa Fernandinho och fortsatte.

– Det är lite komplicerat för jag pratar inte engelska, så när mina lagkamrater pratar engelska förstår jag inte vad de pratar om. När jag var i Shakhtar hade jag brasilianska lagkamrater och jag brukade umgås med dem, men här är jag ensam. Jag träffar och pratar med (Manchester Uniteds) Rafael och Anderson, men inte hela tiden. Så ja, jag saknar Ukraina ibland.

– Jag kom till England för att jag trodde det skulle hjälpa mig tillbaka till det brasilianska landslaget, sa Fernandinho och avslutade.

– Jag funderar inte på att flytta tillbaka till Brasilien eftersom jag vill avsluta min karriär i Europa, och jag tänker på att spela i 10 år till! 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply