bet365
bet365

Extra: Coutinhos första intervju som Liverpoolspelare

Först och främst Philippe, välkommen till Liverpool Football Club…

Tack.

Hur känns det att fullborda övergången?

Jag är väldigt glad, det är ett väldigt viktigt steg för mig i min karriär och jag förväntar mig att få komma hit och spela bra fotboll och ge mitt bidrag på planen.

Hur har de senaste 24 timmarna varit?

Det har varigt stressigt, många undersökningar och idag skrev jag äntligen på kontraktet. Det är officiellt nu, jag är den senaste Liverpoolspelaren.

Är du redo att spela direkt?

Ja, jag är reda för att spela.

Varför valde du att skriva på för Liverpool före andra klubbar?

Liverpool är en stor klubb med bra spelare. Vi hörde alltid om Liverpools historia i Brasilien. Det har varit klubben som varit intresserad av mig och visat det så jag känner att dem tror på mig och mina kunskaper.

Hur mycket vet du om Liverpool och vår historia?

Det är en klubb där fansen alltid stöttar. En klubb som är van att vinna och med många bra historier och jag hoppas på att kunna vara här och skapa mera minnen.

Har du pratat med Lucas Leiva om Liverpool och vad du har att förvänta dig?

Jag har pratat med han ett tag och han hade bara bra saker att säga om Liverpool. Han trodde att det är en bra klubb för mig och nu är jag här.

För Liverpoolsupportrar som inte vet så mycket om dig och din karriär, vad för sorts spelare är du? Hur gillar du att spela?

Jag är en spelare som gillar att förflytta mig och spela tillsammans med anfallet, både att passa och göra mål. Jag gillar att dribbla och spela nära boxen – det är en styrka jag har.

Är du övertygad att du kan anpassa dig till engelsk fotboll?

Jag är väldigt övertygad och exalterad över att vara här och få börja träna med laget och vara tillgänglig för tränaren. Jag har spelat i Italien i två och ett halvt år nu och jag tror att jag kommer anpassa mig med lätthet här.

Vi vet att du kan spela i olika positioner, men vilken är din favorit?

Jag säger alltid att spelare gillar att spela och jag är inget undantag, dock föredrar jag att spela nära målet. Det är min favoritposition.

Vem av dina nya lagkamrater ser du mest fram emot att få spela med?

Det är alla bra spelare, jag är glad över att spela med dem, men också att lära känna dem och få vara en del av laget.

Hur mycket ser du fram emot att spela din första match på Anfield inför Liverpoolfansen?

Jag ser emot att börja träna med mina nya lagkamrater och spela fotboll, vilket är det jag gillar mest. Jag tror att det kommer lösa sig under veckan så jag kna börja träna.

Vad är dina förhoppningar för resten av säsongen med Liverpool?

Allas mål här är att spela bra och hjälpa laget att vinna så mycket vi kan. Vinna titlar och kvalificera oss för viktiga turneringar – det är vad jag hoppas göra i Liverpool.

Skulle du vilja lämna ett meddelande till Liverpoolfansen?

Jag skulle vilja tacka alla fans som har sänt mig meddelanden på Twitter. Jag kommer hit, väldigt entusiastisk att hjälpa klubben med mina kunskaper och att göra mål så att Liverpool kommer i toppen av ligan. Jag vill bara säga tack. Jag är glad över att skriva på fören bra klubb och jag hoppas att jag kan betala tillbaka till klubben.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply