Anthony Elanga lön 2024

Anthony Elanga lön

Anthony Elanga lön 2024: hur mycket tjänar Anthony Elanga i Nottingham Forest?

Anthony Elanga lön 2024? Hur mycket tjänar Anthony Elanga i Nottingham Forest? Eller vad tjänar Anthony Elanga om året är frågor som är vanliga när det gäller Elangas lön i Nottingham. Elanga nya lön i Nottingham Forest har också blivit en het fråga då han sägs vara på väg att skriva på ett nytt kontrakt med den engelska storklubben. Därmed så har vi fixat fram lite uppgifter åt er om Elanga inkomster för att se vad han har för lön hos Nottingham Forest. Här kan du se vad Anthony Elanga lön i Nottingham Forest uppgår till från 2024 och framåt. Se och Spela på fotboll live =>

Anthony Elanga lön 2023: hur mycket tjänar Anthony Elanga i Nottingham Forest?

Anthony Elangas lön Nottingham Forest

Hur mycket tjänar Anthony Elanga i lön hos Nottingham Forest? Anthony Elangas lön hos Nottingham är troligen en av de högre när det kommer till svenska talanger. Då Nottingham har ekonomiska muskler att kunna ge de svenske supertalangen ett lukrativt kontrakt.

Efter att i tidig ålder spelat i Elfsborg och en kort till i Malmö FF packade Elanga väskorna, gjorde resan över till de brittiska öarna för att spela i Manchester United. Supertalangen har redan gjort sig ett namn på Old Trafford och då han imponerat på sina tränare är ett nytt kontrakt väldigt nära till hands, något det skrivits om i brittisk press. Det senaste kontraktet med United presenterades den 24 december 2021 och enligt flera oberoende källor har Elanga en lön på 60 000 kronor i veckan, eller 3,5 miljoner kronor per år. 2023 flyttade han dock till Nottingham Forest och höjde sin lön till ungefär 17 miljoner kronor per år. I februari 2022 gjorde Elanga sitt första mål i Champions League när han kvitterade på bortaplan mot Atlético Madrid. Se och Spela på fotboll live =>

Hur mycket tjänar Anthony Elanga i lön hos Nottingham Forest?

Anthony Elanga lön i Manchester United har ännu inte avslöjats. Mycket har att göra med att det är väldigt svårt att avslöja en lön för en spelare som inte var myndig under tiden som kontraktet skrevs på. I Nottingham Forest sägs spelaren dock ha en lön på 1,3 miljoner pund (cirka 17 miljoner kronor) per år.

Senaste uppgifterna om Anthony Elangas lön i Nottingham Forest är att har en årslön på 17,1 miljoner kronor per år, en bra lön för en uppkommande fotbollsspelare. Fortsätter Elanga på samma fina sätt kommer han inom kort tjäna mycket mer.

Så mycket tjänar Anthony Elanga i Nottingham Forest 2024

Hur mycket tjänar Anthony Elanga 2024? Vad tjänar Elanga 2023/2024? Den unge superstjärnan skrev på ett kontrakt med Manchester United i mars 2022 som då gav honom en årslön på 3,5 miljoner kronor per år.  Elanga nya lön blev efter värvningen till United väsentligt mycket högre. Den höjdes dock ännu mer när han skrev på för Nottingham Forest. Elanga lön ligger på ungefär 17 miljoner kronor om året. 

Anthony Elanga lön

Anthony Elanga lön Nottingham Forest

Anthony Elanga lön Nottingham Forest uppgår till 32 000 kronor i veckan, en lön som snart med största sannolikhet kommer att höjas om Elanga fortsätter på samma fina väg som han gjort sedan han anslöt till Nottingham Forest. Det är dock kaffepengar om man jämfört med vad den tidigare United-svensken Zlatan Ibrahimovic tjänar till exempel. Zlatans lön i United var en av världens bäst betalda fotbollsspelare. Lindelöf är ännu inte uppe i dem summorna. I Manchester United har han möjligheten att kunna utveckla sitt spel ännu mer. Även mittbacken Victor Nilsson Lindelöf har en hög lön då han är en av Uniteds stjärnor.

Anthony Elanga lön under 2021: 3,5 miljoner kronor om året
Anthony Elanga lön under 2022/2023:
3,5 miljoner kronor om året
Anthony Elanga lön under 2023/2024: 17,1 miljoner kronor om året

Anthony Elanga lön per år – vad tjänar Anthony Elanga om året?

Vad tjänar Anthony Elanga om året? Hans nya lön innebär att han tjänar pengar på sitt fotbollsspelande, och rikliga mängder sådana.

Anthony Elangas lön per år 2022/2023: 3,5 miljoner kronor
Anthony Elangas lön per år 2023/2024: 17,1 miljoner kronor

Anthony Elanga lön per månad

Hur mycket tjänar Elanga i månaden? Här har vi räknat ut vad Anthony Elangas inkomst per månad utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 17,1 miljoner kronor så blir hans lön per månad ca 1 400 000 kronor per månad – 17 100 000 /(365*30) = 1 425 715 kr per månad.

Anthony Elanga lön per vecka

Hur mycket tjänar Elanga i veckan? Här har vi räknat ut vad Anthony Elangas inkomst per vecka utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 17,1 miljoner kronor så blir hans lön per vecka ca 350 000 kronor per vecka – 17 100 000 /(365*30*4) = 356 428 kr per vecka.

Anthony Elangas lön per dag

Hur mycket tjänar Elanga per dag? Här har vi räknat ut vad Anthony Elangas inkomst per dag utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 3,5 miljoner kronor så blir hans lön per dag ca 50 000 kronor per dag – 17 100 000 /(365) = 50 918 kr per dag.

Anthony Elangas lön per timme

Hur mycket tjänar Elanga i timmen? Här har vi räknat ut vad Anthony Elangas inkomst per timme utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 17,1 miljoner kronor så blir hans lön per timme ca 2100 kronor per timme – 17 100 000 /(365/24) = 2121, 59 kr per timme.

Anthony Elangas lön per minut

Hur mycket tjänar Elanga i minuten? Här har vi räknat ut vad Anthony Elangas inkomst per minut utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 17,1 miljoner kronor så blir hans lön per minut 35 kronor per minut – 17 100 000 /(365/24/60) = 35, 35 kr per minut.

Anthony Elanga lön per sekund

Hur mycket tjänar Elanga i sekunden? Här har vi räknat ut vad Anthony Elangas inkomst per sekund utifrån hans nuvarande lön. Baserat på en årslön om 17,1 miljoner kronor så blir hans lön per sekund 5,89 kronor sekund – 17 100 000 /(365/24/60/60) = 5,89 kr per sekund

Anthony Elangas förmögenhet

Det är kanske inte alla som vet att Anthony Elanga spelat en stor del av sin ungdom i Manchester United. Anfallaren skrev på för storklubben redan sommaren 2014 då han anslöt från Malmö FF. Efter att ha spelat i både Elfsborg och Malmö FF är nu svensken en av de mest spännande talangerna i Premier League.

Det må inte vara några större summor det handlar om förmögenhet då han inte varit i rampljuset speciellt länge. Därför är det svårt att ha någon uppskattning över hur mycket han tjänat under sin karriär som fotbollsspelare. Se och Spela på fotboll live =>

Anthony Elanga årslön och inkomst

Anthony Elangas totala lön under hans proffskarriär

Då Elangas spelarkarriär i princip bara börjat finns det inte mycket mer uppgifter om hur mycket han haft under tidigare sejourer i karriären och i andra klubbar. När det går att få en större bild av hur den totala lönen i proffskarriären.

Anthony Elangas totala lön under hans proffskarriär – i Manchester United och Nottingham Forest

Lönen som Elanga för närvarande har i Manchester United är som nämnt ovan cirka 3,5 miljoner kronor. Då han skrev på den nuvarande överenskommelsen i december 2022 går det att få en fingervisning för hur mycket han dragit in under sin tid som fotbollsspelare. Det lär endast bli mer efter kontraktet med Nottingham Forest och fler kontrakt i framtiden. Kontraktet med Manchester United var en bra start på proffskarriären. Se och Spela på fotboll live =>

Anthony Elanga lön 2024

Fler fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply