bet365

Everton och Tottenham vill värva Luke Shaw

Everton och Tottenham vill värva Luke Shaw
bet365

Luke Shaw kan lämna United

Spelaren som sägs ha frysts ut av Jose Mourinho kan ju komma att lämna Manchester United. Det är framför allt Everton och Tottenham som ska vara intresserade av spelarens tjänster.

Luke Shaw kom till Manchester United som en storvärvning sommaren 2014 för 37.5 miljoner euro. Skadeproblem tillsammans med hälsoproblem har under de senaste fyra åren gjort att det inte blivit speciellt mycket speltid på Old Trafford och efter att Jose Mourinho tagit över tränarposten har det inte blivit bättre. Denna säsong har det endast blivit sju framträdanden i Premier League och nu tyder det mesta på att det blir en flytt för 22-åringen.

Det är The Times som kommer med uppgifter om att både Tottenham och Everton som sägs vara intresserade av spelaren som vill få till en flytt under sommarens transferfönster. Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att kosta men spelaren har endast ett år kvar på kontraktet. Detta efter att man utnyttjat en förlängningsoption under våren. Manchester United räknar inte med spelaren men valde att förlänga kontraktet för att kunna sälja honom efter sommarens fotbolls-VM.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply