bet365

Everton kom undan med en poäng på Britannia

Klassiskt spelande Stoke City har gjort en fin höst-säsong och låg inför eftermiddagens hemmamatch mot Everton på en niondeplats. En placering som de tagit genom slit och hårt försvarsspel. Everton har likt Stoke imponerat, men med en annan spelidé. Eftermiddagens match var på förhand en intressant sådan, då Everton skulle ge sig på ett försvarsspel som varken Arsenal eller Manchester City lyckats ta sig igenom i år. 

Everton var det bättre laget under den första halvleken, då de ständigt försökte ta sig igenom Stoke-försvaret. Everton hade stora problem med att komma till skott, men lyckades trots det ta ledningen i den 36:e minuten. Ledningsmålet kom efter ett självmål av den annars så stabile Ryan Shawcross. Den första halvleken slutade allt jämnt 0-1.

Hemmalaget reste sig i den andra halvleken och gick framåt som aldrig förr. Stoke sökte ständigt lägen och fick till sist utdelning. I den 52:e minuten kvitterade Kenweyne Jones för Stoke City och fastställde med det slutresultatet. Stoke lyckades nämligen inte göra ett avgörande mål och matchen slutade 1-1.

Stoke är alltjämnt nia och Everton fortfarande fyra.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply