bet365

Uppgifter: West Ham snuvar storlagen på Håvard Nordtveit

bet365

Uppstickaren kan värva ny klasspelare

West Ham är en av säsongens stora överraskningar i Premier League. Nu kan Slaven Bilic och hans mannar förstärka truppen ytterligare med den eftertraktade norrmannen Håvard Nordtveit.

Säsongen börjar lida mot sitt slut i England, där Leicester City ser ut att vinna Premier League. The Foxes är onekligen säsongens stora överraskning, men det finns fler lag som har skakat om i tabellen rejält. West Ham är ett av de lag som har tagit störst kliv i rätt riktning i år, då man har bevisat om och om igen att man är svårt lag att slå hemma på Boleyn Ground. Denna utveckling kan man till stor del tacka nyförvärv som Dimitri Payet och Manuel Lanzini för, och därför verkar West Ham vara sugna på att fortsätta på den redan inslagna vägen – det vill säga att värva nya stjärnor.

Norsk mittfältsstjärna klar för Hammers

Håvard Nordtveit har imponerat stort för Borussia Mönchengladbach under de senaste säsongerna sedan sin flytt från Arsenal. 25-åringen är hett villebråd på transfermarknaden, då klubbar som LiverpoolTottenham och just Arsenal har uppgetts vara intresserade av att värva den tuffe mittfältaren. Även Leicester ska vara sugna på att värva honom.

Daily Mail kommer dock med uppgifter som får alla dessa lag att börja se sig om efter alternativ. West Ham ska vara överens med norrmannen och hans agent om villkoren, och ett kontrakt förväntas signeras inom kort. Det återstår att se om man presenterar värvningen innan eller efter säsongens slut.

Arsenal går alltså bet om sin före detta talang, men uppgifter säger att man kan värva lagkamraten Granit Xhaka istället.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply