Michael Carrick: ”Marcus Rashford är här för att stanna”

bet365
Marcus Rashford till Serie A och Fiorentina?

Lagkamraten hyllar stjärnskottet

Marcus Rashford har fått sen sagolik debutsäsong i Premier League. Under våren har han gång på gång briljerat trots sin ringa ålder i ett lag som desperat behöver hans mål. Nu hyllas han av lagkamraten Michael Carrick.

Michael Carrick har länge tillhört den engelska fotbollseliten då han har spenderat många år i klubbar som Manchester United och Tottenham. Därmed har han sett talanger komma och gå under åren, där vissa har blommat ut till världsspelare, medan andra har glömts bort. Nu hyllar han namnet som är på alla Manchester United-anhängares läppar, nämligen Marcus Rashford. 18-åringen kastades in av Louis van Gala under en anfallskris där det inte fanns många andra alternativ att tillgå, och då har ynglingen svarat med flera avgörande mål i stormatcher.

– Det är så skönt att se unga killar komma in och prestera och ta sina chanser. Inte i hans vildaste drömmar kunde han förutse vad som hänt honom de senaste två eller tre månaderna och han har hållit sina fötter på jorden, säger 34-åringen till The Guardian och fortsätter:

– Han förändras inte och han jobbar hårt, lyssnar och är villig att lära sig. Han har en stor chans att stanna i toppen en lång tid. Jag tror inte att han är en blixt i pannan. Jag tror inte att han går in och ut. Jag tror att han är här för att stanna och sådan mål (som mot West Ham) kommer vi välkomna mer.

Rashford har kopplats ihop med en flytt från Manchester United inför sommaren. Fiorentina uppges vara sugna på att värva stortalangen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply