bet365

Uppgifter: Han vill lämna Southampton

bet365

Victor Wanyama kan hamna i Tottenham

Victor Wanyama har meddelat Southampton att han vill lämna klubben. Detta säger uppgifter från Sky Sports under lördagskvällen.

Den kenyanske mittfältaren Victor Wanyama värvades in av Southampton för två år sedan från den skotska storklubben Celtic. Efter det har det blivit totalt 57 Premier League-matcher för den 24-årige spelaren. Nu kommer dock uppgifter som säger att han vill lämna St Mary’s innan transferfönstret stänger.

Southampton vill förlänga kontraktet

Uppgifterna kommer från Sky Sports och säger att Southampton visserligen har informerat spelaren om deras intentioner att erbjuda honom ett nytt kontrakt. Victor Wanyama själv ska då ha sagt till Premier League-laget att han ser sin framtid någon annanstans. Spelaren ska inte heller varit särskilt lycklig i The Saints under den senaste tiden och nu kan en övergång till en ligakonkurrent lura i vassen.

Kan återförenas med Pochettino

Det ska nämligen finnas intresse från Tottenham för spelaren och det skulle i så fall kunna resultera i att han återförenas med managern Mauricio Pochettino som plockade honom för rekordsumman 12 miljoner pund till The Saints. Nuvarande managern i Southampton, Ronald Koeman har dock insisterat att han inte är till salu.

Det har hittills blivit totalt tre mål i Premier League för mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply