Tottenham-stjärnan: ”Det finns ingen klausul”

Hugo Lloris dementerar nu uppgifter gällande en utköpsklausul

Den franske landslagsmålvakten Hugo Lloris har länkats bort från Tottenham, till bland annat Manchester United. Nu lugnar dock målvakten själv ner spekulationerna.

Den franske målvaktsstjärnan Hugo Lloris har under våren länkats bort från Premier League-klubben Tottenham, bland annat till ligakonkurrenten Manchester United som kan komma att tappa sin förstemålvakt David De Gea till spanska giganten Real Madrid. Uppgifter har sagt att spelaren kan bli tillgänglig för 14,5 miljoner pund tack vare en klausul.

”Motsvarar inte verkligheten”

Nu har dock den franske spelaren själv kommenterat dessa rykten som omringat honom den senaste tiden. Och enligt honom finns det ingen sanning i det hela.
– Det motsvarar inte verkligheten. Det finns ingen klausul, säger fransmannen till L’Equipe.
– Du vet inte vad som kan komma att hända. Det finns en viktig sak till – det finns ett tillfälle för att tänka på dig själv, till att slå sig ner och reflektera. Men när det ögonblicket har passerat och säsongen dragit igång, då är du fullt engagerad till klubbens projekt, till laget.

”Nio nollor i Premier League”

Den numera 28-årige målvakten står under kontrakt med Tottenham till och med sommaren 2019 och tidigare har han spelat för bland annat den franska storklubben Lyon. Han höll nio nollor den här säsongen i ligaspelet för London-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply