Tottenham och Everton gör upp om Milan-mittfältaren

Honda lämnar för Premier League?

Enligt den italienska tidningen Tuttosport kan Milans Keisuke Honda flytta till Premier League innan transferfönstret stänger.

Flera klubbar i England är intresserad av att värva Milans japanske mittfältare Keisuke Honda inför nästa säsong och de två som sägs vara mest seriösa är Tottenham och Everton.

Evertons tränare Roberto Martínez ska ha uttryckt sin vilja att förstärka lagets mittfält efter helgens 2-2-match hemma mot WatfordHonda ska vara en av spelarna som Merseyside-klubben har ögonen på men det kommer inte att bli lätt att värva japanen då Tottenham ska ha lagt sig in i striden om att knyta till sig mittfältaren.

Honda kom till San Siro för två säsonger sedan men inför den kommande säsongen har japanen meddelats att han inte kommer att ha någon viktig del i laget efter att man köpt in flera spelare under sommarens transferfönster. Tuttosport skriver att mittfältarens ankomst till Serie A-klubben endast handlade om att marknadsföra spelaren på den asiatiska marknaden och att klubben nu känner att man inte har något behov av honom då det inte gått riktigt som man ville på den affärsmässiga biten.

En annan av anledningarna till att Honda kan komma att lämna klubben sägs vara att han inte gillat den nye tränaren Sinisa Mihajlovics försäsongsträning och har därför börjat leta efter en annan klubbadress.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply