bet365

Flera Premier League-klubbar ute efter QPR-stjärnan

Charlie Austin ser ut att lämna QPR

Queens Park Rangers tränare, Chris Ramsey, ser ut att tappa sin guldklimp Charlie Austin och medger som en följd på faktumet att det skulle vara nästintill omöjligt för klubben att behålla honom.

Förra säsongen blev en dundersuccé för 26-årige Charlie Austin som – till skillnad från majoriteten av sina lagkamrater – svarade för en mycket bra säsong i QPR-tröjan. På 35 matcher sköt engelsmannen imponerande 18 mål i Premier League som visserligen inte räckte till fortsatt spel i högstadivisionen med QPR, men däremot till ett glödande intresse för hans tjänster från flera andra engelska högstadivisions-klubbar.

Stort intresse från Premier League

För sedan tidigt i våras har Austin – förutom spel i det engelska landslaget – hunnit med att dra på sig ett enormt intresse från en drös Premier League-klubbar. Bland andra har Tottenham, West Ham och Newcastle hört av sig, men ännu inte lyckats komma överens om rätt pris med QPR, vilket någon av intressenterna däremot väntas göra inom en snar framtid. Såväl engelska experter som QPR-tränaren Chris Ramsey själv har nämligen tydliggjort att klubben helt enkelt inte kan behålla sin stjärna om rätt bud tillkommer.

Ramsey: ” Han kommer bli en stor förlust”

Ramsey bekräftade faktumet i en intervju – efter lagets premiärförlust mot Charlton nyligen – och passade i samma veva på att hylla sin stjärna.

”- Charlie behöver gå vidare i sin karriär och om ägarna får in rätt bud för honom, tror jag att han flyttar. Han kommer bli en stor förlust för oss, något han också skulle vara för nästintill vilken klubb som helst i världen. Jag menar, för klubben som har råd att köpa honom kommer han bli en massiv förstärkning.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply