Tim Sherwood till attack mot Arsenals fans

Tim Sherwood kritiserar Gunners-fansen

Aston Villas tränare säger att kritiken som Arsene Wenger fått utstå är oförtjänt och att fransmannen är någon han ser upp till.

Den före detta Tottenham-tränaren, numera i Aston VillaTim Sherwood riktar under lördagen kritik mot Arsenals fans som kritiserat Arsene Wenger, trots att fransmannen jämt har bevisat att han är rätt man för klubben. Inför den precis avslutade säsongen kritiserades Wenger enormt då man endast hade värvat in en störstjärna, Mesut Özil som hade varit ojämn säsongen innan. Man värvade då in Alexis Sánchez som skulle visa sig vara ett lyckodrag och Wenger har nu fått lugn och ro på bänkten på Emirates. Nu uttrycker sig Aston Villa-tränaren kritiskt mot London-klubbens fans och säger är Wenger är en väldigt bra tränare.

”Alltid följt samma spår”

– ”De får självklart ha sin åsikt. Jag har själv varit en av de som kritiserat tränare men nu är jag själv i samma sits. Ibland borde man vara lite mer noggran med vad man säger. Wenger är någon jag beundrar otroligt mycket då han alltid håller sig till sina planer och aldrig ändrar sättet som hans lag spelar på. Även om otroligt många under den senaste tiden kritiserat honom har han alltid följt samma spår och jag beundrar honom för det” säger Sherwood som tycker att fansen inte borde prata så mycket om Wengers jobb.

”Det gör mig inte arg om någon som har varit i den situationen kritiserar honom, men när någon som aldrig varit tränare kritiserar honom känns de fel, det är omöjligt för de att veta hur Wenger känner. Du måste vara väldigt noggran med vad du önskar som supporter. För mig har Arsene gjort ett otroligt bra jobb” avslutar han.

SE ÄVEN: Dansk mittfältare till spanska CL-klubben?

SE ÄVEN: TOPP 10: Dyraste startelvorna i Premier League

SE ÄVEN: Officiellt: Ferdinand lägger skorna på hyllan

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365