Uppgifter: Klopp till Liverpool – då stannar stjärnan

Den forne Dortmund-managern kan få engelsmannen att ändra sig

Jürgen Klopp letar efter en ny storklubb att styra och ställa med och ett av alternativen har Liverpool nämnts som. Skulle tysken dessutom hamna på Anfield, då kan Raheem Sterling ändra sig och stanna.

Marken har börjat skaka under Brendan Rodgers som bara lyckades med att ta Liverpool till en sjätte plats i Premier League den numera avslutade säsongen. Uppgifter har efter den misslyckade säsongen, där laget dessutom åkte ur Champions League redan i gruppspelsfasen, hävdat att den engelske managern mycket väl kan komma att få lämna i sommar.

Väntar på ett samtal

Ett möte med Fenway Sports Group-presidenten Mike Gordon sägs vänta inom de kommande två veckorna, för att förklara varför den här säsongen gick som den gick. Dessutom har en annan, väl omtyckt, manager länkats samman med The Reds den senaste tiden. Enligt brittiska Daily Mirror ska Jürgen Klopp, som lämnade Borussia Dortmund, vänta på ett samtal från Anfield.

Klopp kan lösa Sterling-gåtan

Samtidigt kommer uppgifter från The Sun på söndagen som säger att den flyttvillige grabben Raheem Sterling kan bli övertygad till att stanna i klubben, om Jürgen Klopp anländer. Intresserade klubbar för den unge engelsmannen, som inte ser ut att i dagsläget vilja förlänga sitt kontrakt, sägs vara bland annat Arsenal och Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply