Topp 10: Dyraste startelvorna i Premier League 2016/2017

Mest värda startelvor i Premier League 2016/2017

Dyraste startelva i Premier League? I Premier League handlar det om enorma summor som topplagen lägger på spelare för att bygga en så bra startelva som möjligt. Ta en titt på vår lista med klubbarna som spenderat mest pengar i Premier League för att få en uppfattning om beloppen som läggs på spelarförvärv. Dock är det inte bara lagen längst upp som slösar mycket pengar, det är även lagen som ligger i botten av tabellen. Bara för att man spenderar mycket pengar betyder det inte att man hamnar på någon av topplatserna i tabellen och istället kan det gå på andra hållet, kolla till exempel på Sunderland.

Topplista över de dyraste startelvorna i Premier League säsongen 2016/2017

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor över bland annat världens dyraste startelva och tränarna och klubbarna som spenderat mest pengar i Premier League. Nu är det alltså dags att se vilket av lagen som har spenderat mest pengar under sommaren och lyckats få ihop den dyraste startelvan i Premier League.

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista över de 10 lag vars startelvor är de dyraste i den engelska högstaligan säsongen 2016/2017. Vissa av lagen på listan kommer du troligen bli överraskad att se medan andra är en ren självklarhet.

Här kommer listan över de 10 lag som lagt mest pengar på sin startelva under säsongen 2016/2017.

 

10. West Ham United: £85.0m

Topp 10: Dyraste startelvorna i Premier League 2016/2017

På tionde plats hittar vi den engelska huvudstadsklubben West Ham United som värvat ganska friskt under det senaste åren. I laget har man spelare som bland annat Andy Carroll och Dimitri Payet, något som höjer värdet på elvan ganska mycket.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply