Uppgifter: Daniel Sturridge lämnar Liverpool

Uppgifter: Daniel Sturridge lämnar Liverpool

Redo att hitta något nytt

Liverpools och Englands striker Daniel Sturridge är redo att avsluta sin tid i klubben, då anfallaren inte får någon speltid och har hamnat långt ner i hierarkin, med klubbar som West Ham och Stoke intresserade.

Daniel Sturridge, som representerar England i nationella sammanhang och senast gjorde mål när England vann över Skottland i helgen, spelar till vardags i Liverpool, men har inte sett till så mycket speltid på senaste tiden. Anfallaren är inte prioriterad av tränare Jürgen Klopp och får inte spela tillräckligt mycket, vilket har föranlett att han nu är redo att lämna klubben. Sturridge sägs vara frustrerad och kan komma att tvinga fram en flytt redan i januari, enligt den engelska tidningen The Mirror.

Den 27-årige anfallaren har Roberto Firmino och Divock Origi framför sig, som redan spelar på hans plats och som Klopp ser som bättre lagspelare. Både West Ham och Stoke är bland de klubbar som är intresserade av anfallaren, som kräver ungefär 120 000 pund i veckan och som enbart har gjort fyra mål hittills den här säsongen, alla i ligacupen. Men speciellt West Ham skall vara intresserade då de söker en högklassig striker efter att ha törstat ihjäl på mål. Stoke har redan en striker på lån i form av Wilfried Bony från Manchester City men de är fortfarande beundrare av Sturridges kvalitéer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply