bet365

Stoke byter arenanamn

Stoke byter arenanamn

Nya namnet blir Bet365 Stadium

Enligt den officiella hemsidan byter Stoke namn på sin arena till bet365 Stadium.

Från och med nästa säsong kommer Stokes arena inte längre att heta Britannia Stadium. Arenan har haft det gamla namnet sedan den invigdes 1997, men snart är namnet ett minne blott. Framöver kommer klubben istället att spela sina matcher på bet365 Stadium, som är det nya namnet. Detta bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

Klubben skriver även att den nuvarande dealen mellan Stoke och bet365 gäller under sex säsonger. Samtidigt har sponsorn även förlängt avtalet som gör att man syns på klubbens matchtröjor i ytterligare tre år.

Stokes VD Tony Scholes är nöjd med det nya avtalet.

Premier League fortsätter att utvecklas och för att se till att Stoke är så konkurrenskraftiga som möjligt är det viktigt att vi hittar många sätt där vi kan skapa inkomster. Som våra supportrar är medvetna om finns märket Britannia inte kvar och det var viktigt att vi fick en ny namnsponsor till arenan, säger Scholes till Stokes officiella hemsida.

Förmodligen blir inte arenabytet den enda förändringen som sker hos Stoke till att nästa säsong börjar. Det har ryktats om att ett antal spelare kan värvas till den nuvarande tabellnian i Premier League. Bland annat har det hävdats att Stoke City jagar Bas Dost.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365