Sergio Romero vill stanna i Manchester United

Utfryste 29-åringen vill stanna i Manchester United

Manchester Uniteds andremålvakt Sergio Romero vill stanna i klubben

Enligt Goal ska spelaren själv ha sagt att flyttryktena om honom som kommit ut i pressen inte stämmer och att han vill stanna på Old Trafford.

Sommaren 2015 var Sergio Romeo nära att få visa upp vad han gick för. Då var nämligen David de Gea endast några minuter från att lämna Manchester United och skriva på för Real Madrid, något som inte blev av på grund av ett fax som var skickat försent. Istället kom nyheten någon dag senare att David De Gea förlänger med Manchester United vilket gjorde att Romeo återigen fick nöja sig med att vara andramålvakt.

Denna säsong har det endast blivit fyra matcher i Premier League för den före detta AZ Alkmaar och Sampdoria-målvakten och enligt flera tidningar i framför allt Argentina sägs Romero vara på väg att flytta tillbaka till hemland för spel i River Plate, något som han själv dementerar

– Ingen har pratat med mig, det där är ett rykte som kom ut i pressen men jag är fokuserad på Manchester, sa spelaren själv till pressen som hade samlats på flygplatsen när 29-åringen landade under gårdagen.

Spelarens kontrakt med Manchester United går ut sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply