Schweinsteiger erbjuds 11 miljoner för att lämna United

Schweinsteiger erbjuds 11 miljoner för att lämna United

Istället för att stanna tills hans kontrakt löper ut

Bastian Schweinsteiger får ingen speltid i Manchester United och är precis tillbaka i träning med a-laget efter att ha varit utfryst, nu kan United erbjuda mittfältaren 11 miljoner euro för att mittfältaren skall avsluta sitt kontrakt i förtid.

Bastian Schweinsteiger har inte haft den bästa tiden i Manchester United. Den tyske mittfältaren har inte lyckats etablera sig i startelvan, vare sig under Louis van Gaal eller José Mourinho. Den portugisiske tränaren har inte haft mycket till övers för tysken och Schweinsteiger har knappt fått spela en minut under Mourinho. Istället har han blivit förpassad att spela med reserverna och först nyligen har han tillåtits komma tillbaka och träna med a-laget, men han har ännu inte blivit uttagen till matchtruppen.

Manchester United vill inte ha kvar mittfältaren, som står på ett kontrakt med klubben till 2018, och enligt uppgifter till den tyska tidningen SportBild så kommer United att erbjuda Schweinsteiger 11 miljoner euro för att lämna. Engelska medier har, via TMW, menat på att mittfältaren skulle få betalt om han lämnade United i vinterns transferfönster och gick till en annan klubb, men de tyska källorna menar på att han kommer att få betalt, oavsett om han lämnar för en annan klubb eller inte. Tysken skulle behöva offra sju miljoner euro från sitt kontrakt om han kom överrens med klubben om att avsluta kontraktet i förtid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365