Henrikh Mkhitaryan: ”Inget kan stoppa mig från att nå min dröm”

Henrikh Mkhitaryan: ”Inget kan stoppa mig från att nå min dröm”

Kommer att kämpa för en plats i United

Borussia Dortmunds mycket duktige mittfältare Henrikh Mkhitaryan har ännu inte lyckats göra så bra ifrån sig i Manchester United och speltiden har varit knapp, men armeniern menar på att han inte kommer att ge upp utan han kommer att kämpa för sin plats.

Henrikh Mkhitaryan lämnade i somras Borussia Dortmund för att uppfylla en dröm och spela i Manchester United. Den 27-årige mittfältaren anlände till Old Trafford för 26,3 miljoner och med tanke på hans tidigare prestationer i Dortmund var förväntningarna på armeniern mycket höga. Det är förväntningar som Mkhitaryan inte riktigt har kunnat uppfylla då han inte är en favorit hos nye tränaren José Mourinho och inte har sett till så mycket tid på fotbollsplanen. Hans första match 54 dagar var i Europa League förra veckan, då United förlorade mot Fenerbahce med 2-1.

Det var en match Mourinho inte var nöjd med och i vanlig ordning skällde han ut spelarna, någonting som inte förvånar någon vid det här laget. Kritiken riktad mot den armeniske mittfältaren handlade om att han ville att Mkhitaryan skulle göra mer.

– Det är sant att jag får lite speltid på planen, men jag kommer inte att vika mig, berättade Mkhitaryan för Daily Mail.

– Jag kom en lång väg för att spela i Manchester United, så ingenting kommer att hindra mig från att nå min dröm. Jag kommer inte att dra mig tillbaka, jag kommer att finna styrkan för att nå mitt mål, avslutade mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply